Alege limba romana english

Zmeu zurbalan sau erou năzdrăvan? A venit momentul să vă alegeți tabăra și să luați parte la cea mai curajoasă și zgomotoasă confruntare din lumea basmelor.

Premiat și aplaudat, musicalul care a speriat zmeii de pretutindeni și a încurajat copiii să cânte alături de Stan Bolovan, pentru a restabili ordinea în lume, revine în această lună în programul Teatrului. Primele reprezentații din noua stagiune au loc duminică, 13 octombrie și sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 11:00, la Sala Rapsodia, cu participarea unei echipe de excepție, printre care: Vlad Corbeanu, Gabi Costin, Grațiela Teohari-Duban, Alexandrina Halic, Cristian Irimia, Dan Clucinschi sau Ion Ionuț Ciocia.

Spaima zmeilor (este) o producţie curajoasă. Curajoasă în primul rând pentru adaptarea lui Gelu Colceag (regizorul spectacolului) şi Mihai Ion a poveştii de acum un secol. Păstrând clasicitatea basmului şi evitând modernizarea cu orice preţ, autorii noii creaţii (ajutaţi şi de sprinteneala versurilor Alinei Suărăşan) livrează un produs perfect adaptat secolului XXI – atât ca mesaj, cât şi ca limbaj. Un produs curajos şi datorită muzicii rock compuse de Călin Grigoriu, care nu ţine seama de clişeele conform cărora melodiile pentru copii ar trebui să fie simple sau infantile. Şi bine face. (...)

Iar la final mai că ţi se face poftă de nişte carne fragedă şi suculentă de zmeu. Scenele de ansamblu sunt atent şi dinamic coregrafiate de Ştefan Lupu, iar scenografa Ioana Pashca face o încântătoare risipă de imaginaţie şi culori în creaţia costumelor şi, mai ales, a măştilor de zmei şi zmeoaice. Un spectacol cuceritor, pentru întreaga familie.” – Maria Zărnescu / Yorick.ro

Rezervă-ți locurile online și vino alături de noi în poveste!

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga