Alege limba romana english

Weekendul acesta, scoatem din nou trompetele la atac pentru un concert cum nu s-a mai văzut – și un spectacol cum nu s-a mai auzit!

Sâmbătă, 28 septembrie, spectacolul „Clowns” se joacă pe scena în aer liber din Parcul Obor, în cadrul unui eveniment special, organizat de Centrul Cultural Mihai Eminescu și Primăria Sectorului 2 al Capitalei. Reprezentația susținută de Teatrul Ion Creangă este programată la ora 18:00, iar accesul este liber. Porțile orașului Muzicalia rămân deschise și duminică, 29 septembrie. Cei patru clovni puși pe șotii sonore sunt invitați la centrul comercial Brăila Mall, la evenimentul One Day to Play, o ministagiune de teatru care promite 6 ore de spectacole, ateliere creative de storytelling și improvizație. În cadrul acestui eveniment, spectacolul Teatrului Ion Creangă este programat la ora 18:00, iar tinerii spectatori beneficiază de acces gratuit.

Spectacolul de teatru-circ „Clowns” a avut premiera în stagiunea 2015 – 2016. Pus în scenă de Ștefan Ruxandra, în scenografia lui Viaceslav Vutcariov, spectacolul beneficiază de o distribuție specială, alcătuită din patru clovni-muzicieni care performează la diferite instrumente muzicale: Florin Gorgon-Grigorescu, Consuella Gorgon-Grigorescu, Cătălin Gorgon-Grigorescu și Oana Sterie. Spectacolul durează 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

          

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga