Alege limba romana english


Între 14 și 16 iunie, cu ocazia Festivalului Amintiri din Copilărie, micuții musafiri ai Teatrului Ion Creangă, însoțiți de părinți sau bunici, vor putea călători pe aleea principală din Parcul Tineretului, până în inima festivalului, cu Trenulețul Amintiri, un trenuleț special care transformă fiecare călătorie într-o faptă bună.

Astfel, toate încasările obținute din vânzarea de bilete pentru trenuleț pe durata festivalului vor fi redirecționate către Campania cu bilete în așteptare, organizată de Teatrul Ion Creangă în stagiunea 2019/2020, în perioada septembrie – ianuarie. Fiecare călătorie se va transforma așadar în bilete la teatru, oferite copiilor care provin din medii defavorizate, din centre de plasament sau familii fără adăpost, și care nu au posibilitatea să meargă la teatru.

Trenulețul Amintiri circulă pe aleea principală din Parcul Tineretului, de la Intrarea Șincai până în zona Festivalului Amintiri din Copilărie (la fântâna circulară) și retur, conform următorului program:

Vineri, 14 iunie, între orele 15:45 – 20:30
Sâmbătă, 15 iunie, între orele 10:15 – 13:15 și 15:15 – 20:30
Duminică, 16 iunie, între orele 10:15 – 13:15 și 15:15 – 20:30

Prețul unui bilet pentru o călătorie între cele două stații este 2 lei – preț unic, pentru adulți și copii. Copiii cu vârsta sub 2 ani pot călători în brațele părinților, fără bilet.

Biletele sunt disponibile în stațiile de la Intrarea Șincai și vis-a-vis de fântâna circulară.

Mai multe detalii despre Festival sunt disponibile pe www.amintirifest.ro.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga