Alege limba romana english

Săptămâna trecută, managerul Teatrului Ion Creangă, domnul Gabriel Coveșeanu a inițiat o primă întâlnire cu reprezentanți ai unora dintre cele mai importante și active organizații din București, care se ocupă de copii cu nevoi speciale, copii cu boli congenitale sau dobândite sau copii care provin din medii defavorizate. Au participat la această întâlnire reprezentanți ai mai multor asociații: Autism România, Asociatia DOWN București, Asociația Touched, Asociația Inima Copiilor, Salvați Copiii.

La reuniune s-au căutat soluții pentru a veni în întâmpinarea copiilor cu nevoi speciale. Concret, dorința comună a participanților la această întâlnire este de a pune în comun expertiza fiecărei părți, de a  combina mijloace specifice din artele spectacolului cu metode terapeutice de lucru cu copii cu nevoi speciale pentru a realiza spectacole și evenimente destinate cu prioritate copiilor cu nevoi speciale.

Întâlnirea care a avut loc la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă a fost prima dintr-un șir la care se vor mai alătura și alte organizații importante care ajută copiii, printre care organizațiile CONIL și UNICEF.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga