Alege limba romana english

Sâmbăta aceasta, 13 aprilie 2019, Teatrul Ion Creangă organizează la Sala Rapsodia o întâlnire inedită cu tânărul public iubitor de teatru. Timp de aproximativ două ore, copiii vor avea parte de un program special, care celebrează puterea artei de a stârni imaginația, încurajându-i pe cei mici să devină eroii propriilor lor povești.

Astfel, începând cu ora 11:00, publicul este invitat la Sala Rapsodia (Str. Lipscani, nr. 53) pentru a viziona cel mai recent spectacol produs de Teatrul Ion Creangă: Jack și vrejul de fasole”, în regia lui Octavian Jighirgiu. Dedicat copiilor cu vârsta peste 5 ani, spectacolul își propune să le arate acestora cum inocența, dublată de curaj și de imaginație, poate învinge nedreptățile unei lumi tot mai haotice. Luptând cu naivitatea și avântul specifice adolescenților, Jack, personajul principal, reușește să răstoarne un prezent lipsit de strălucire în favoarea unui viitor fericit.

După vizionare, personajele de pe scenă vor coborî în sală, pentru a discuta cu tinerii spectatori despre importanța curajului, dar și despre provocările și emoția interpretării unui rol sau despre instrumentele pe care teatrul ni le oferă pentru a cunoaște și înțelege lumea din jurul nostru.

„Jack şi vrejul de fasole, premiera acestei primăveri la Teatrul Ion Creangă, s-a jucat mult, s-a jucat cu casa închisă şi a făcut valuri. La cererea publicului, în prag de vacanță personajele din spectacol se arată copiilor şi altfel. Ele coboară de pe scenă în mijlocul spectatorilor, pentru a le aduce mai aproape mesajul atât de emoţionant al acestui spectacol: plantează boabele dorințelor tale şi nu înceta să crezi cu tărie că visele și convingerile tale pot încolți şi pot prinde viață...”, spune Gabriel Coveşeanu, directorul Teatrului Ion Creangă.

Discuția va fi urmată de o sesiune foto, deschisă tuturor spectatorilor, care va avea loc în Foaierul Sălii Rapsodia.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, sau la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă, care va fi deschisă la intrarea în Sala Rapsodia cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului, telefon: 0767 934 374

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.

 

Persoana de contact: Alexandra Mihăilă

Consultant artistic Teatrul Ion Creangă

alexandra.mihaila@teatrulioncreanga.ro

Telefon: 0727 205 684

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga