Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă se alătură și anul acesta Campaniei naționale „Artiștii pentru Artiști”, eveniment organizat de Uniunea Teatrală din România – UNITER, cu sprijinul instituțiilor de teatru din București și din țară. Aflată la cea de-a 18-a ediție, campania oferă sprijin financiar artiştilor cu probleme grave de sănătate şi existenţă.

Cu această ocazie, Teatrul Ion Creangă va susține joi, 14 martie, ora 10:00, la Palatul Național al Copiilor, spectacolul „Crăiasa zăpezii”, în regia lui Rosamunde Hutt. Sumele strânse din vânzarea de bilete pentru această reprezentație vor fi virate în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

Mesagerii faptelor bune pe parcusul lunii martie: Emilia Popescu și Marius Manole, ambasadorii de anul acesta ai campaniei, invită publicul să ia parte la schimbarea de atitudine față de situația delicată, dar rezolvabilă a artiștilor aflați în dificultate. Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret.

Spectatorii care doresc să se alăture acestui demers, o pot face achiziționând bilete la oricare dintre spectacolele programate în cadrul Campaniei UNITER (programul complet este disponibil aici) – sau direct, prin virament bancar (donații și sponsorizări), în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile în link: https://www.uniter.ro/campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2019/

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga