Alege limba romana english

Cele cinci căsuțe colorate cu povești năstrușnice de la Teatrul Ion Creangă așteaptă din nou musafiri. Duminică, 26 februarie, începând cu ora 11.00, micuții cu vârsta peste 4 ani sunt invitați la Sun Plaza Shopping Center pentru a vizita „Cartierul poveștilor, un spectacol inedit de teatru interactiv în miniatură.

Desfășurat într-un spațiu miniatural fantastic, proiectat ca în basme, „Cartierul poveștilor” aduce laolaltă povești, mituri și situații familiare copiilor, abordate într-o manieră aparte. Privind prin ferestrele căsuțelor din lemn, tinerii musafiri-spectatori descoperă cinci lumi diferite, fiecare cu propriile sale personaje și provocări. Îndrumați de vecinii-povestitori, copiii devin, rând pe rând, actori și regizori, mânuind mici figurine și imaginând noi aventuri.

Spectacolul are loc la Sun Plaza (Calea Văcărești, nr. 391 - Sector 4) în zona restaurantelor de la etajul 1, fiind programate 5 reprezentații consecutive, cu durata a 30 de minute. Prima reprezentație va începe la ora 11.30. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se realizează la standul special amenajat în zona restaurantelor, la orele 11.00 și 13.00, sub supravegherea Dragonului Sunny, mascota Sun Plaza, care îi așteaptă pe copii cu voie bună și chef de joacă. În baza înscrierii, copiii participă atât la spectacol, cât și la atelierul de creație derulat în paralel de Teatrul Ion Creangă.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.


Spectacolul „Cartierul poveștilor” a avut premiera în anul 2015, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Amintiri din Copilărie, organizat de Teatrul Ion Creangă. Realizat de regizoarea Michal Svironi și scenografa Andreea Săndulescu, proiectul a beneficiat de sprijinul Ambasadei Statului Israel în România. Din distribuție fac parte actorii Claudia Revnic, Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Smaranda Găbudeanu, Cristina Purici, Tatiana Șelaru și Cătălin Frăsinescu.


Persoană de contact:
Alina Dobrinescu - Coordonator proiecte
alina.dobrinescu@teatrulioncreanga.ro
nr. tel. 021.317.11.69 (interior 15)
 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga