Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă participă și anul acesta la 5 licee – 5 teatre, un proiect educațional organizat de ECDL România, cu sprijinul Uniunii Teatrale din România, al Primăriei Municipiului București și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Aflat la cea de-a 8-a ediție, 5 licee – 5 teatre se desfășoară în perioada octombrie – decembrie 2018, cu scopul de a implica 150 de liceeni din Capitală în activități culturale, prin intermediul unei sesiuni de vizionări de spectacole de teatru, dar și a unui concurs de spectacole, cu ocazia căruia liceenii vor avea ocazia să adapteze și să pună în scenă texte de dramaturgi români.

Cele cinci piese de teatru care vor rezulta în urma acestei ediții a proiectului vor fi prezentate la începutul lunii decembrie, în cadrul Galei 5 Licee – 5 Teatre, cele mai valoroase montări și interpretări fiind răsplătite de un juriu alcătuit din profesioniști de teatru.

Licee partenere:
Colegiul Tehnic de Arhitectură şi Lucrări Publice Ioan N. Socolescu
Colegiul Naţional Cantemir Vodă
Colegiul Naţional Emil Racoviţă
Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti
Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif

Teatre partenere:
Teatrul Ion Creangă
Teatrul Mic
Teatrul Naţional I.L. Caragiale Bucureşti
Teatrul Evreiesc de Stat
Teatrul Nottara

Mai multe detalii despre proiectul 5 licee – 5 teatre sunt disponibile pe www.ecdl.ro sau pe www.facebook.com/5licee5teatre.  

 

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga