Alege limba romana english

Cea de-a VIII-a ediție a proiectului „5 licee – 5 teatre”, organizat de ECDL România, cu participarea a 5 licee și 5 teatre din Capitală, a ajuns la final.

Astăzi, 10 decembrie, începând cu ora 17:00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon va avea loc evenimentul de închidere al proiectului, Gala 5 licee - 5 teatre, dedicat tinerilor participanți și instituțiilor culturale partenere.

Cele cinci trupe de teatru din licee vor urca pe scena Teatrului Odeon pentru a prezenta rezultatele a două luni de repetiții: cinci spectacole pregătite cu entuziasm, pentru care tinerii de la Colegiul Tehnic de Arhitectură şi Lucrări Publice Ioan N. Socolescu, Colegiul Naţional Cantemir Vodă, Colegiul Naţional Emil Racoviţă, Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti și Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif au lucrat sub îndrumarea actorilor-mentori din teatrele implicate. 

Cele mai bun spectacol și cele mai bune interpretări actoricești vor fi răsplătite de juriul Galei, alcătuit din cinci actori renumiți, reprezentanți ai celor cinci teatre.


Mai multe informaţii despre gală și despre proiectul 5 licee - 5 teatre puteți afla pe www.ecdl.ro  sau pe www.facebook.com/5licee5teatre.  

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga