Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă se alătură instituțiilor culturale bucureștene care susțin spectacole în Parcul Sebastian – Sectorul 5, cu ocazia Stagiunii de vară „Teatru, Stradă și Copil”, realizată de Teatrul de animație Țăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

În cadrul acestui program, menit să diversifice oferta activităţilor desfăşurate în timpul liber, publicul va avea ocazia să urmărească una dintre cele mai recente producții ale Teatrului Ion Creangă: spectacolul „Clowns”. Reprezentațiile din Parcul Sebastian vor avea loc duminică, 24 aprilie, orele 10.00 și 12.00, și luni, 25 aprilie, ora 10.00.

Un spectacol muzical de teatru și circ, „Clowns” invită copiii cu vârsta peste 4 ani într-o călătorie în îndepărtata țară a clovnilor. Alături de ștrengarii Hanso și Lora, de clovnul orchestră Consi și de Morbus, păzitorul celor mai aspre legi din ținut, tinerii spectatori vor descoperi bucuria jocului în arenă. Clovnii multitalentați cântă, fac giumbușlucuri și dansează, schimbând cea mai ursuză privire într-un zâmbet larg. Iar veselia lor va răsuna dincolo de sala de spectacol.

Accesul la reprezentațiile susținute în Parcul Sebastian este gratuit.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga