Alege limba romana english


Povestea spectacolului „La un metru de tine” continuă la peste 11.000 de kilometri de București.

Vineri, 29 iunie, producția Teatrului Ion Creangă va fi prezentată în Guadalajara, Mexic, în cadrul Festivalului Internațional pentru Educație Timpurie FITPA, în fața unui public alcătuit din micuți spectatori cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. Cele două reprezentații, programate la orele 16:00 și 17:30, vor avea loc la Conjunto de Artes Escenicas de la Universitatea din Guadalajara.

Spectacolul „La un metru de tine” a fost lansat în luna iunie 2017, reprezentând cea de-a doua colaborare a Teatrului Ion Creangă cu artiștii de la Teatrul La Baracca - Testoni Ragazzi. Pus în scenă de Andrea Buzzetti, actor, regizor și scenarist cu o experiență de peste 10 ani în teatrul pentru copii de vârstă mică, spectacolul ia forma unui poem non-verbal, în care spațiul se transformă cu ușurință prin gesturile și mișcările celor două personaje: El (Tudor Morar) și Ea (Mădălina Dorobanțu).

Producția a fost realizată în cadrul proiectului european multianual „Small Size, Performing Arts for Early Years”, finanțat de Programul Europa Creativă 2014 - 2020.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga