Alege limba romana english

Ala, bala, portocala! Sau alandala? Uneori puțină dezordine creativă poate fi distractivă, mai ales atunci când #alandala înseamnă o mulțime de activități programate pe-ndelete și așezate la îndemână, într-un spațiu micuț-micuț, de numai 15.000 de metri pătrați.

În weekendul 6-8 decembrie, Teatrul Ion Creangă participă la Festivalul Copiilor Alandala, un pui de festival care poate crește ca-n poveste, pentru că încă de la prima ediție arată fabulos. Teatru pentru copii, cinematograf, zone de joacă și activități distractive, expoziții, concerte și ateliere muzicale vă așteaptă la Romexpo – Pavilionul B2. Tot acolo veți găsi și un food court cu meniuri pentru toate gusturile – și o sumedenie de surprize și cadouri oferite de partenerii festivalului. Iar dacă simțiți că ați obosit, dragi părinți, nu vă faceți griji! Universul #alandala nu ar fi complet fără o zonă de relaxare dedicată în principal adulților, care sunt invitați să-și reîncarce bateriile cât cei mici se distrează.

Programul spectacolelor TIC în cadrul Festivalului Copiilor Alandala 

Vineri, 6 decembrie / ora 10:00
Vrăjitorul din Oz 
Recomandat copiilor peste 5 ani

Tinerii spectatori sunt invitați să li se alăture lui Dorothy, Toto și prietenilor lor cu totul speciali pe drumul din cărămizi galbene, pentru a urmări una dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii, transpusă într-un spectacol muzical cu ritmuri antrenante. La mai bine de 100 de ani de la publicare, „Vrăjitorul din Oz” continuă să emoționeze și să fascineze, mesajul său fiind o sursă de inspirație pentru copii și adulți deopotrivă: cu încredere și determinare orice obstacol poate fi depășit.

Duminică, 8 decembrie / ora 14:30
Punguța cu doi bani
Recomandat copiilor între 3 - 6 ani

„Punguța cu doi bani” este o excelentă oportunitate de a redescoperi poveştile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deşi au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă tânără și talentată, spectacolul invită publicul în mijlocul acțiunii. Încă din primele clipe pornim în aventură, alături de cocoș, trecând prin apă și prin foc, în lupta cu boierul, cu vizitiul și bucătăreasa. Când pe drum, când pe lângă drum, în curtea căsuței colorate sau printre copaci, strigând cu toții: Cucurigu, boieri mari, dați punguța cu doi bani!


***

Aflați mai multe despre programul festivalului pe Facebook.com/alandalafestival.
Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga