Alege limba romana english

Din motive obiective, spectacolul „Pernuța somnoroasă” din această după-amiază (6 februarie, ora 18.00) se amână pentru sâmbătă, 18 februarie, ora 17.00 – Sala mică a Teatrului Ion Creangă.

Biletele achiziționate pentru astăzi rămân valabile pentru spectatorii care vor să le păstreze, și vor asigura accesul acestora la reprezentația de sâmbătă, 18 februarie.

În eventualitatea în care doriți să recuperați contravaloarea biletelor, vă rugăm să vă adresați la punctul de vânzare de la care ați cumpărat biletele, astfel:

 1. Dacă ați achiziționat biletele de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13), vă rugăm să sunați la nr. tel  0767 934 374 pentru informații suplimentare despre ramburs.
   
 2.  Dacă ați achiziționat biletele prin Eventim:
 • Pentru biletele achizitionate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.
   
 • Pentru livrarile prin Curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original:
  Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)
   
 • Pentru bilete Print@Home – banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Mai multe detalii despre biletele achiziționate prin eventim.ro sunt disponibile aici: http://www.eventim.ro/ro/faq/ -- secțiunea Anulare / Modificări.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga