Alege limba romana english

Două dintre spectacolele Teatrului Ion Creangă, „România dodoloaţă” şi „Clowns”, vor putea fi vizionate în această săptămână pe Arena Naţională, în cadrul evenimentului Cupa Centenarului Marii Uniri.

Organizat de Compania Municipală Sport pentru Toţi, evenimentul se desfășoară în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, în cadrul programului „Artă şi Cultură prin Joc şi Cântec”, în incinta complexului sportiv Arena Naţională. Cupa aduce laolaltă peste 3.500 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani din toată țara și din Republica Moldova.

În cadrul festivităţii de deschidere, programată luni, 29 octombrie, imnul naţional vă răsuna pe întreaga arenă, odată cu spectacolul „România dodoloață”. La 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, Teatrul Ion Creangă transpune în spectacol un moment istoric de o mare însemnătate pentru români, un moment care vorbeşte despre libertate, egalitate, despre pace şi război, despre lupta pentru valorile naţionale.

Cea de-a doua producție TIC programată în cadrul evenimentului, spectacolul „Clowns”, va avea loc pe data de 1 noiembrie, în cadrul festivității de închidere a Cupei Centenarului. Venit tocmai din îndepărtata Muzicalia, ţara clovnilor muzicali, spectacolul își propune să aducă un zâmbet pe chipurile tuturor tinerilor participanți din cadrul competiției.

Mai multe detalii despre Cupa Centenarului Marii Uniri puteţi găsi aici: http://www.cmsptb.ro/

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga