Alege limba romana english

Uneori, atunci când nu se așteaptă, teatrul pentru copii le spune povești minunate și oamenilor mari. Povești nostalgice care ne amintesc de noi cei din copilărie, povești curajoase despre noi cei din viitor, povești-miez care se ascund sub straturile de bucurie din care este construit teatrul pentru copii.

Un simplu metru de tâmplărie (La un metru de tine) poate ascunde un infinit de propuneri jucăușe pentru cei mici, dar și un noian de emoții și întrebări despre modul în care acțiunile noastre pot rescrie istoria persoanei de lângă noi. O valiză cu amintiri (Amintiri într-o valiză) devine prilej de joacă alături de un balon neascultător, dar și o ocazie de a privi cu alți ochi bagajul experiențelor acumulate de-a lungul timpului. Curajul de a învăța să te plimbi cu bicicleta (Pe mărimea mea) este poate cel mai important lucru din tot-tot-tot universul, cu siguranță la fel de important precum curajul de a fi tu însuți, pe măsura ta.

Acestea sunt doar trei dintre spectacolele pe care vi le propunem în luna octombrie. Vă invităm să explorați întregul program, să vă alegeți poveștile preferate și să vă bucurați împreună cu cei mici de magia teatrului. Și nu uitați să vă pregătiți vizita la teatru din timp! Anumite spectacole se joacă cu un număr limitat de locuri, așadar vă recomandăm să optați pentru achiziționarea biletelor  în avans.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga