Alege limba romana english

Vineri, 22 aprilie, ora 18.00, ne îmbarcăm în locomotiva minune și pornim în lume!

Stația de plecare va fi Librăria Humanitas Kretzulescu, în direcția meleagurilor știute și neștiute descrise de Marin Sorescu în cartea „Unde fugim de-acasă?”, iar destinația, oriunde ne vom imagina.

Într-un circ colorat îl vom vizita pe omul care mănâncă săbii de trei ori pe zi, facem niște scamatorii și ajungem pe Lună! Descoperim ce sunt stelele, planetele și rachetele, pentru a ne întoarce mai târziu pe Pământ, la Polul Nord sau Sud. Traversăm marea, urcăm un deal și ne oprim în Capitala Bazaconiei pentru a ne trage sufletul și a ne declara uimiți.

În această expediție, îndrumătorul nostru de încredere va fi actorul Teatrului Ion Creangă, Oliviu - Cristian Bughiu, care ne va citi fragmente din carte, o enciclopedie în rime despre tot ceea ce ne înconjoară. Ilustrațiile făcute de Agnes Keszeg vin în completarea acestui ghid de buzunar făcut special pentru copiii curioși.

În acest tren puteți urca doar dacă trimiteți un e-mail la adresa corina.petrache@teatrulioncreanga.ro, în care menționați numărul pasagerilor. Participarea se face în urma confirmării din partea organizatorilor.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga