Alege limba romana english

 

Teatrul Ion Creangă se alătură în perioada 31 august – 01 septembrie unei noi ediții a evenimentului La Pas pe Calea Victoriei.

Organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, evenimentul are loc anual, cu scopul de a invita bucureștenii și turiștii prezenți în Capitală să descopere Calea Victoriei printr-o plimbare La pas. Una dintre cele mai vechi artere ale orașului se transformă astfel într-o zonă pietonală, cu numeroase activități recreative, oferind o alternativă de petrecere a timpului liber, alături de familie și de prieteni.

Programul reunește în mod tradițional diferite activități și manifestări artistice stradale – spectacole de teatru pentru copii și adulți, ateliere de creație, concerte, tururi ghidate, expoziții de fotografie, momente de animație în costume de epocă, statui vivante, defilări ale personajelor pe catalige, o spectaculoasă bătaie cu flori, dar și o bogată selecție de standuri cu produse artizanale și delicii culinare.

În cadrul evenimentului, Teatrul Ion Creangă participă cu două reprezentații ale spectacolului de teatru Magia ghicitorilor, producție adresată copiilor cu vârsta peste 3 ani. Cele două reprezentații au loc în Parcul Nicolae Iorga pe data de 31 august și 01 septembrie, în intervalul orar 12:00 – 12:30. Intrarea este liberă.

 

Informații suplimentare:
Corina Petrache – Coordonator proiecte
Tel. 0724 013 537
Biroul Marketing, Comunicare și Management Educațional

 


 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga