Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă deschide porțile distracției. Trupa de actori a teatrului se pregătește să serbeze ziua copilului în fiecare zi din luna iunie printr-o serie de mini-spectacole create special pentru acest maraton de 30 de zile. Magia Ghicitorilor, Parfum în jurul lumii, Fantezii din Pălării, Vrei să fii prietenul meu?, Joaca cu Gheață și Tocăniță de berbec sunt titlurile mini-spectacolelor din seria sărbătorii-maraton din luna copiilor.

Copiii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani vor avea plăcerea să „guste” aromele distracției din luna copiilor alături de:  Iuliana Costiniu, Andreea Gaica, Andra Mirescu, Cerasela Popescu, Claudia Revnic, Nicoleta Rusu, Maria ȚăranOliviu Bughiu, Cezar Vlad Popescu.

Spectacolele din „Iunie - Luna Copilului” vor avea loc la Sala Mică, str. Biserica Amzei nr. 21-23, de luni până vineri, de la ora 18:00, iar sâmbăta și duminica de la ora 11:00. Biletele pentru mini-spectacolele zilnice din Luna Copilului vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă, str. Piața Amzei nr. 13, telefon: 0767.93.43.74 sau on-line, în rețeaua Entertix și Myticket.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga