Alege limba romana english

Deschidem o nouă sesiune de înscrieri pentru proiectul CLUBUL MICULUI ACTOR, o inițiativă dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Dacă vă doriți ca micuțul dumneavoastră să aibă o dicție mai bună, să poată crea din simple întâmplări – povești sau să scape de teama de a vorbi în public, toate acestea prin intermediul jocurilor și exercițiilor teatrale, vă recomandăm să vă alăturați Clubului și să optați pentru înscrierea într-una din cele trei grupe din cadrul proiectului:

Grupa 1 – Miercuri, ora 18:30 – Coord. Cornelia Pavlovici
Grupa 2 – Joi, ora 17:30 – Coord. Marcela Andrei
Grupa 3 – Vineri, ora 17:30 – Coord. Marioara Sterian

Clubul Micului Actor se desfășoară sub forma unui curs, cu frecvență de 1 ședință / săptămână, în perioada octombrie 2018 - iunie 2019.
Ședințele au loc la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă, aflat pe Str. General Constantin Budișteanu, Nr. 24, Sector 1, București.
Contravaloarea unei ședințe de curs este de 30 de lei, iar plata se face la fiecare început de lună, sub forma unui abonament pentru luna respectivă.

Pentru a vă înscrie, trimiteți un e-mail pe adresa corina.petrache@teatrulioncreanga.ro, specificând următoarele informații: numele și vârsta copilului, numele părintelui, un număr de telefon și grupa pentru care optați. Înscrierile se primesc începând de astăzi, 18 septembrie, și vor fi confirmate în scris, în ordinea primirii mesajelor și în limita locurilor disponibile pentru fiecare grupă în parte.

Persoană de contact:
Corina Petrache
Birou Marketing, Comunicare & Management Educaţional
corina.petrache@teatrulioncreanga.ro
021.317.11.69 (int) 15 // L-V, 11:00 – 18:00
 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga