Alege limba romana english


Stimabili, atențiune! Între 27 august și 2 septembrie sunteți așteptați negreșit la Festivalul Bucureștii lui Caragiale, edițiune nouă, dar în stabilimentul cunoscut, în grădină la Cișmigiu. Găsiți acolo, de luni până duminică și de dimineață până pe-nserat, fel de fel de comédii și mofturi pentru mușterii de toate vârstele.

Teatru la ceas de seară – pentru conași și cuconițe – cu nume mari de la Național și de la Mic, cu oaspeți importanți din provinție, dar și cu endependenți de seamă, concerte de jazz, și muzică de promenadă, prelegeri și plimbări culturale, matinee pentru tineri marineri, ateliere pregătite de meșteri talentați și domnițe cu simțire artistică, expozițiune de automobile și biciclete din Bucureștii de altădat’ și multe surprize, parol!

Accesul la festival iaste liber, onorabili, iar programațiunea artistică completă se dă la gazetă în curând, pe teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/BucurestiiLuiCaragiale.
 


Festival organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul Ion Creangă | Recomandat de Europa FM | Avizat pentru școleri de ItsyBitsy FM | Dat la gazetă de Agerpres, Blitz TV, Bucureștii vechi și noi, Business Review, Jurnalul Național, Observatorul Cultural, Regia Autonomă de Transport București, Șapte Seri, Ziarul Metropolis | Monitorizat de conașii de la mediaTRUST.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga