Alege limba romana english

Luni, 19 octombrie și joi, 22 octombrie, două grupuri de mici exploratori de la Școala Gimnazială Nr. 1 Fundeni, județul Călărași, se vor alătura echipei Teatrului Ion Creangă pentru a afla povestea creării unui spectacol.

Programul, coordonat de actrița Claudia Revnic, îi provoacă pe copii să cunoască lumea teatrului dintr-o perspectivă inedită: după vizionarea spectacolului elevii sunt invitați pe scenă, pentru a lua parte la un atelier interactiv care își propune – prin jocuri și exerciții de improvizație – să le explice micilor spectatori o serie de noțiuni esențiale despre teatru și despre rolul artiștilor și tehnicienilor care colaborează pentru reușita unei producții.

CARAVANA TIC este un proiect educațional organizat de Teatrul Ion Creangă, în perioada 20 mai – 20 iunie, respectiv 15 septembrie – 15 decembrie, cu sprijinul Kaufland România. Proiectul se adresează copiilor din mediul rural, facilitând accesul acestora la teatru pentru participarea în regim gratuit la spectacole și ateliere de artele spectacolului. Pe durata celor 4 luni de desfășurare, peste 700 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, din județele Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Călărași, vor beneficia de programul propus de Teatrul Ion Creangă.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga