Alege limba romana english


Campania Tombola cu Amintiri continuă în perioada 27 august - 2 septembrie 2018, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalului Bucureștii lui Caragiale, organizată de Teatrul Ion Creangă în Parcul Cișmigiu din Capitală.

Lansată în luna iunie, în cadrul Festivalului Amintiri din Copilărie, campania încurajează publicul să sprijine accesul copiilor din medii defavorizate la cultură, prin achiziționarea de bilete la spectacole de teatru, fiecare donație fiind răsplătită cu un talon de tombolă și șansa de a câștiga unul dintre kiturile cu premii oferite de Teatrul Ion Creangă.

Cea de-a doua sesiune a campaniei se va desfășura zilnic, de luni, 27 august, până duminică, 2 septembrie, în Parcul Cișmigiu, în intervalul orar 10:00 – 13:00 și 15:00 – 21:00.

Biletele achiziționate de participanți în acest interval se vor emite la prețul de 9,44 lei, pentru spectacolul „O poveste a porcului”, care va avea loc pe data de 20 septembrie și 24 octombrie, ora 10:00, la Palatul Național al Copiilor – Sala Mare.Extragerea câștigătorilor va avea loc pe Scena Mică a Festivalului, iar câștigătorii vor fi anunțați pe www.teatrulioncreanga.ro și pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă.

Cele 39 de kituri cu premii puse la dispoziție cu această ocazie, constând într-un ghiozdan, un zmeu, un set de palete pentru plajă, o carte pentru copii și o insignă, pot fi ridicate de la cortul campaniei, în perioada 28 august - 2 septembrie sau de la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă, în perioada 5 - 7 septembrie, respectiv 10 - 14 septembrie.


Mai multe detali sunt disponibile în Regulamentul tombolei.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga