Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă dă start înscrierilor pentru Clubul Micului Actor, un proiect de dezvoltare și creștere armonioasă dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. În cadrul Clubului, Teatrul propune o serie de ședințe de lucru, cu durata de 1 oră, care vor fi coordonate de actrițele: Florina Luican, Marioara Sterian, Marcela Andrei, Cornelia Pavlovici, Vera Linguraru și Mirela Busuioc. 

PROGRAM

 

ÎNSCRIERI

Înscrierile se pot realiza, în perioada 17 – 30 septembrie, astfel:

  • Online, completând formularul disponibil aici: http://bit.ly/formular_club
  • Telefonic, la numărul 0724.013.537, în intervalul orar 10.00 – 18.00

Grupele se vor completa în ordinea înscrierilor și în limita locurilor disponibile (10 copii/grupă), componența acestora urmând să fie anunțată pe data de 2 octombrie pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți.

Atelierele se vor desfășura săptămânal, începând cu data de 17 octombrie, la sediul Școlii Gimnaziale nr. 186 Elena Văcărescu - Str. Stanislas Cihoschi nr. 15, Sector1, Bucureşti.

 

TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de curs se va achita lunar, în avans: în prima sâmbătă din lună pentru toate ședințele organizate în luna în curs. Plata se va face în numerar, în lei, la începutul atelierului. Taxa variază în funcție de numărul de ședințe care se vor organiza în luna respectivă.

Taxa de curs pentru LUNA OCTOMBRIE (60 de lei, contravaloarea a 3 ședințe) se va achita cu ocazia atelierului programat pe data de 17 octombrie.

În eventualitatea în care cursanții nu vor achita taxa de participare, Teatrul va organiza o nouă sesiune de înscrieri pentru redistribuirea locurilor rămase disponibile.

CONTACT

Pentru mai multe detalii despre program și înscrieri, persoana de contact este Corina Petrache, Asistent PR, nr. tel.: 0724.013.537, corina.petrache@teatrulioncreanga.ro.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga