Alege limba romana english

 

BILETE

În perioada 11 iulie – 27 septembrie, Teatrul Ion Creangă organizează în parteneriat cu ARCUB Stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”, în aer liber, în grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5 din Sectorul 3 al Capitalei). Pentru spectacolele susținute în cadrul programului estival biletele sunt disponibile exclusiv online, în rețeaua Entertix / Myticket.


Prețuri bilete x Stagiunea estivală

Preț bilet copil: 27,99 lei
Preț bilet adult: 34,99 lei


Pentru a respecta reglementările în vigoare, biletele sunt disponibile în pachete de câte 2, 3, respectiv 4 bilete (pentru familii), pentru a permite menținerea unei distanțe de minimum 2 metri între fiecare familie sau grup de spectatori.

  • Accesul în spațiul Amfiteatrului se realizează numai în baza biletului, acesta putând fi prezentat pe orice dispozitiv mobil, sau în format fizic (printat).
  • Biletul este valabil pentru o singură persoană, inclusiv în cazul spectacolelor adresate copiilor cu vârsta sub 3 ani.
  • Biletele își pierd valabilitatea după ora de începere a reprezentației.


REGULI DE CONDUITĂ

Pentru a permite desfășurarea programului în condiții de siguranță pentru toți cei prezenți, accesul în Amfiteatru este condiționat de acceptarea următoarelor reguli de conduită:

• Verificarea temperaturii prin termometru noncontact; vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu va fi permis accesul persoanelor care au temperatură de peste 37,3°C sau care prezintă alte simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată).

• Completarea Chestionarului pus la dispoziție la intrarea în Amfiteatru; necompletarea acestuia oferă organizatorului dreptul de a nu permite accesul participantului în locație.

• Purtarea măștii de protecție (acoperind nasul și gura) pe întreaga durată a evenimentului.

• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatori.

• Menținerea unei distanțe de minimum 1,5 – 2 metri față de alte grupuri de spectatori (pentru a facilita accesul în spațiul de joc, fiecare grup va fi condus la locurile sale de către personalul Teatrului). Vă rugăm ca, după ocuparea locurilor, să limitați deplasarea în Amfiteatru.


ORA DE ACCES

Pentru a permite accesul în condiții de siguranță, vă rugăm să vă prezentați la intrarea în Amfiteatru (Grădina Casei Eliad – Bd. Mircea Vodă nr. 5) cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Pentru a evita aglomerația, accesul se va face etapizat.


NORME REFERITOARE LA SITUAȚIA ÎN CARE UNEI PERSOANE SAU UNUI GRUP NU I SE PERMITE ACCESUL LA EVENIMENT ÎN URMA TRIAJULUI

• Nu se va permite accesul în spațiul Amfiteatrului persoanelor simptomatice (tusee, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată).

• Dacă persoana nu manifestă simptomele amintite la punctul anterior, dar temperatura înregistrată prin termometru non-contact este mai mare de 37,3°C, se va repeta măsurarea după o perioadă de 2-5 minute de repaus. În eventualitatea în care temperatura se menține peste 37,3°C, accesul nu va fi permis.

• În situația în care accesul unei persoane în spațiul Amfiteatrului nu este permis în urma triajului, biletul își pierde valabilitatea.


ANULARE ÎN CAZ DE VREME NEFAVORABILĂ

• În caz de vreme nefavorabilă care nu permite începerea spectacolului, posesorii de bilete își pot reprograma vizita, optând pentru un alt spectacol (reprogramare telefonică – nr. tel. 0767 934 374) sau pentru restituirea banilor, conform politicii de retur Entertix/Myticket.

• În cazul în care reprezentația se va întrerupe din cauza vremii nefavorabile, se va încerca reluarea spectacolului. Dacă reluarea spectacolului nu este posibilă, biletele își pierd valabilitatea.


REPROGRAMARE / BILETE PENTRU SPECTACOLE ANULATE ÎN LUNA MARTIE

Persoanele care au achiziționat bilete pentru spectacolele anulate în luna martie a.c. și care nu au solicitat returnarea contravalorii acestora de la Casa de Bilete a Teatrului, pot opta pentru programarea unei vizite în Amfiteatrul VăraTIC.

Pentru aceasta, posesorii biletelor anulate sunt rugați:
1. Să facă o rezervare telefonică (nr. tel. 0767 934 374) pentru a beneficia de acces la unul dintre spectacolele desfășurate în stagiunea estivală. Rezervările telefonice se pot face cu cel mult 7 zile înainte de data spectacolului ales, în limita locurilor disponibile.
2. Să pună la dispoziția Teatrului Ion Creangă o adresă de e-mail validă pentru a li se transmite electronic Regulamentul de Acces în spațiul Amfiteatrului.
3. Să confirme în scris (e-mail) respectarea tuturor măsurilor incluse în Regulamentul de Acces.
4. Să se prezinte în locație cu minimum 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
5. Să aibă asupra lor biletele achiziționate pentru spectacolele din luna martie, accesul în Amfiteatru urmând să se realizeze în baza înscrierii pe lista de rezervări și prezentării biletelor anulate.


CASA DE BILETE

În perioada iulie – august Casa de Bilete din Piața Amzei nr. 13 este închisă.

Biletele sunt disponibile exclusiv online, în rețeaua Entertix sau Myticket.
 

REGULAMENT DE ACCES
 
 

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga