Alege limba romana english

BILETE

Ca urmare a aprobării planului tarifar înaintat autorităților locale, prin HCGMB nr. 298/15.07.2020, începând cu stagiunea 2020-2021 prețurile biletelor se modifică astfel:

Spectacole susținute la Sala Mică
Str. Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1
Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei


Spectacole susținute la Sala Opereta
Program găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”
Blvd. Octavian Goga nr. 1, Sector 3
Preț bilet (Casa de Bilete) – 35 lei
Preț bilet (Online) – 36,94 lei

Ateliere
Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei


Biletele sunt disponibile:

  • la Casa de Bilete din Piața Amzei nr. 13, deschisă de marți până duminică
    Consultă programul Casei de bilete aici / tel. 0767 934 374
  • la Casa de Bilete deschisă cu 1 oră înainte de începerea spectacolului
    la Sala Mică din Str. Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1
    la Sala Opereta – Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Blvd. Octavian Goga nr. 1, Sector 3
  • online, pe platforma Entertix.ro și Myticket.ro 

Tariful se aplică / spectator, indiferent de vârstă acestuia (adult sau copil). Biletul este valabil pentru o singură persoană, inclusiv în cazul spectacolelor adresate copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Pentru a respecta reglementările legale în vigoare privind distanțarea fizică, vă rugăm să respectați repartizarea locurilor în sala de spectacol; biletele sunt disponibile în pachete de câte 2 și 3 bilete.

Accesul în sala de spectacol se realizează în baza biletului. Biletele își pierd valabilitatea după ora de începere a reprezentației.


ORA DE ACCES

Pentru a permite accesul în condiții de siguranță, vă rugăm să vă prezentați la intrarea în:

Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23) cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
Pentru a evita aglomerația, accesul se va face etapizat.

• Sala Opereta (Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian din Blvd. Octavian Goga nr. 1) cu 60 de minute înainte de începerea spectacolului. Pentru a evita aglomerația, accesul se va face etapizat prin fluxuri de intrare/ieşire separate, unice pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice.


REGULI DE CONDUITĂ

Pentru a permite desfășurarea programului în condiții de siguranță pentru toți cei prezenți, accesul în sala de spectacol este condiționat de acceptarea următoarelor reguli de conduită:

• Verificarea temperaturii prin termometru noncontact; vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu va fi permis accesul persoanelor care au temperatură de peste 37,3°C sau care prezintă alte simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată).

• Purtarea măștii de protecție (acoperind nasul și gura) pe întreaga durată a prezenței în locație: începând cu intrarea în foaier, pe durata reprezentației și până la părăsirea clădirii.

• Respectarea locurilor repartizate în sala de spectacol.

• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatori.

• Menținerea unei distanțe de minimum 1,5 – 2 metri față de alte grupuri de spectator. Pentru a facilita accesul în sală, fiecare grup va fi condus la locurile sale de către personalul Teatrului.


NORME REFERITOARE LA SITUAȚIA ÎN CARE UNEI PERSOANE SAU UNUI GRUP NU I SE PERMITE ACCESUL LA EVENIMENT ÎN URMA TRIAJULUI

• Nu se va permite accesul în sala de spectacol persoanelor simptomatice (tusee, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată).

• Dacă persoana nu manifestă simptomele amintite la punctul anterior, dar temperatura înregistrată este mai mare de 37,3°C, se va repeta măsurarea după o perioadă de 2-5 minute de repaus. În eventualitatea în care temperatura se menține peste 37,3°C, accesul nu va fi permis.

• În situația în care, în urma triajului, nu se va permite accesul unei persoane în sala de spectacol, biletul își pierde valabilitatea.


REGULAMENT DE ACCES
 
 

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga