Alege limba romana english

Crăciunul copiilor


Teatrul Ion Creangă organizează anual, în luna decembrie, un eveniment pregătit cu grijă pentru spiriduși de toate vârstele. „Crăciunul copiilor” are la bază tradiții frumoase și amintiri glazurate, numai bune de pus în ramă. Surprizele presărate cu un ingredient secret – spiritul sărbătorilor de iarnă – sunt așezate într-un decor desprins din vis: brăduți ornați cu turtă dulce, mii de lumini și globuri colorate, personaje de basm și sute de colindători.

Pe scena amplasată în Parcul Kiseleff sunt așteptate an de an grupuri de copii, ansambluri populare, artiști surprinzători, care împodobesc cu zâmbete chipurile spectatorilor. În corturile încălzite, ajutoarele Moșului meșteresc de zor alături de copii cadouri și decorațiuni, felicitări și scrisori. Așa se asigură că toată lumea care le trece pragul e pregătită de sărbătoare.

Nu lipsește nici vizita lui Moș Crăciun care poposește în căsuța sa atent decorată de sărbătoare, primește vizitele celor mici, citește scrisorile pregătite de aceștia și notează pe lista sa toate dorințele copiilor pentru noaptea de ajun.


Ediția a III-a, 15-17 decembrie 2017, București


 
© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga