Alege limba romana english

De-a Micul Prinț

Recomandat: Performances for Early Years

Acest spectacol se joacă la

Teatrul Ion Creangă, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)  

 BILETE 

BY

Ioana Petre

După

Micul Prinț, de Antoine de Saint-Exupéry

Directed by

Ioana Petre

Stage design and costumes

Doina Pop

Music

Paula Gherghe

PSYCHOLOGIST consultant

Carmen Anghelescu

Cu

Carmen Palcu / Julieana Drăghici
Andreea Gaica / Ruxandra Coman 
George Popescu - chitară

Recomandarea de vârstă

4 - 6 ani

Durata

45 minute

Data premierei

27 noiembrie 2015


Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Le-a dat viață și le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din când în când.

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț aproape de copiii între 4 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta și se va juca, va pune întrebări și va crea labirinturi, pentru ca, la final, să poată deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.


„De-a Micul Prinț„ este primul spectacol inclus în proiectul european „Small Size, Performing Arts for Early Years”, finanțat prin Programul Europa Creativă (2014-2020).

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga