Alege limba romana english

În weekendul care a trecut ne-am bucurat împreună de TIC PITIC: ediția specială online, cu spectacole însoțite de ateliere educative, create special pentru bebeluși, toddleri și preșcolari. Dacă nu ați reușit să fiți alături de noi în aceste trei zile, puteți urmări în continuare, gratuit, o parte din conținutul video din cadrul evenimentului. Și nu ratați discuția moderată de psihologul Lorena Diaconescu despre cum putem gestiona efectele pandemiei asupra celor mici – un subiect de interes pentru mulți părinți în această perioadă solicitantă. Înregistrarea discuției este disponibilă aici.

Iar veștile bune continuă! Începând de vineri, 05.02, redeschidem sala de spectacol – la capacitate de 30% și, bineînțeles, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Cinci noi spectacole vă așteaptă în fiecare weekend din luna februarie pe pernuțele colorate din Sala Mică (Str. Biserica Amzei 21-23). Consultați programul în secțiunea Spectacole a site-ului și rezervați-vă locurile online, pe entertix.ro sau myticket.ro.

Următoarele reprezentații la care mai puteți găsi locuri disponibile:

  • 12 februarie, ora 18:00 – Amintiri într-o valiză (2-5 ani)
  • 13 februarie, ora 11:00 – Prostia omenească (+4 ani)
  • 13 februarie, ora 18:00 – La un metru de tine (3-6 ani)
  • 14 februarie, ora 11:00 – Pernuța somnoroasă (sub 3 ani)
  • 14 februarie, ora 18:00 – Pinguinii melomani (3-6 ani)

Mai multe detalii despre program și bilete sunt disponibile și la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Piața Amzei nr. 13) – nr. tel. 0767.934.374.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga