Alege limba romana english

Poveștile dedicate celor mai mici spectatori se văd din nou în sala de spectacol!

După o vară care a readus teatrul mai aproape de copii și părinți prin intermediul reprezentațiilor susținute în aer liber, Teatrul Ion Creangă revine începând din weekendul 03-04 octombrie în Sala Mică din Str. Biserica Amzei 21-23.

Printre titlurile care pot fi urmărite aici în luna octombrie se regăsesc producții adresate copiilor de vârstă preșcolară, printre care „La un metru de tine”, în regia lui Andrea Buzzetti și „Călătorii prin galaxii”, în regia Alexandrinei Halic, dar și producții create special pentru bebeluși și copii de vârstă mică (sub 3 ani), printre care „ÎmpreLună”, „Bună dimineața!” sau „Pernuța somnoroasă”.

Toate reprezentațiile au loc în conformitate cu reglementările în vigoare privind desfășurarea activității instituțiilor de spectacol, Sala Mică funcționând în noua configurație cu o capacitate de 26 de locuri. Acestea sunt dispuse în module de câte 2, respectiv 3 locuri, cu respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între grupuri și/sau familii.

Biletele sunt deja disponibile la prețul de 30 de lei (la Casa de Bilete din Piața Amzei) sau 31,54 lei (achiziționate online, prin intermediul partenerilor de ticketing Entertix.ro / Myticket.ro), atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru o experiență cât mai plăcută în sala de spectacol, vă recomandăm să achiziționați biletele în avans și să consultați Regulamentul de acces.

Informații suplimentare:
Casa de Bilete – tel. 0767 934 374
 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga