Alege limba romana english

Ca urmare a măsurilor aprobate prin Hotărârea nr. 8/07.03.2021 de către Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, pe fondul incidenței cumulate a cazurilor de coronavirus înregistrate la nivelul Capitalei (peste 3/1000 de locuitori), Teatrul Ion Creangă își suspendă activitatea cu publicul începând cu data de 08 martie pentru o perioadă de două săptămâni.

Biletele deja achiziționate pentru spectacolele programate în perioada 08-21 martie își păstrează valabilitatea și pot fi folosite la alte reprezentații, după reluarea activității
. Pentru detalii despre reprogramarea vizitei, vă rugăm să luați legătura cu echipa de la Casa de Bilete – nr. tel. 0767 934 374.

În eventualitatea în care preferați să primiți contravaloarea biletelor, politica de rambursare Entertix/Myticket include următoarele opțiuni: 

  • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în șapte (7) zile lucrătoare după anunțul oficial de anulare a evenimentului)
  • Prin trimiterea biletelor la sediul Entertix.ro/Myticket.ro, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, bancă) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
  • Deținătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puțin taxele adiționale, prin aceeași metodă utilizată pentru plata inițială.
  • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau a locului de desfășurare. 
  • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat.

Sperăm să ne revedem curând și cu bine în sala de spectacol! Până atunci, ne revedem #online, pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, cu noutăți, ateliere, jocuri, povești ilustrate și animații educative, dedicate micuților spectatori.
 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga