Alege limba romana english

Pe fondul prelungirii măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, aprobate de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență prin Hotărârea nr. 15/21.03.2021, Teatrul Ion Creangă menține suspendată activitatea cu publicul în perioada 22 martie – 4 aprilie.

Biletele achiziționate pentru spectacolele programate în acest interval își păstrează valabilitatea și pot fi folosite la alte reprezentații, după reluarea activității
. Pentru detalii despre reprogramarea vizitei, vă rugăm să luați legătura cu echipa de la Casa de Bilete – tel. 0767 934 374.

În eventualitatea în care preferați să primiți contravaloarea biletelor, politica de rambursare Entertix/Myticket include următoarele opțiuni: 

  • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în șapte (7) zile lucrătoare după anunțul oficial de anulare a evenimentului)
  • Prin trimiterea biletelor la sediul Entertix.ro/Myticket.ro, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, bancă) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
  • Deținătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puțin taxele adiționale, prin aceeași metodă utilizată pentru plata inițială.
  • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau a locului de desfășurare. 
  • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat.

Până la reluarea activității în sala de spectacol, ne vedem #online, pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, unde vă așteptăm cu ateliere, jocuri, povești ilustrate și animații educative, create special pentru micuții noștri spectatori.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga