Alege limba romana english

Ca urmare a măsurilor aprobate prin Hotărârea nr. 24/19.10.2020 de către Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, pe fondul incidenței cumulate a cazurilor de coronavirus înregistrate la nivelul Capitalei (peste 3/1000 de locuitori), activitatea în sălile de spectacol din București se suspendă, începând cu data de 20 octombrie, pentru o perioadă de două săptămâni. În acest context, Teatrul Ion Creangă anulează reprezentațiile care urmau să aibă loc pe data de 24, 25 și 31 octombrie la Sala Mică.

Biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea și pot fi folosite la alte reprezentații, după reluarea programului. Pentru detalii despre reprogramarea vizitei, vă rugăm să luați legătura cu echipa de la Casa de Bilete – nr. tel. 0767 934 374.

În eventualitatea în care preferați să primiți contravaloarea biletelor, politica de rambursare Entertix/Myticket include următoarele opțiuni:  

  • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în șapte (7) zile lucrătoare după anunțul oficial de anulare a evenimentului)
  • Prin trimiterea biletelor la sediul Entertix.ro/Myticket.ro, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, bancă) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
  • Deținătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puțin taxele adiționale, prin aceeași metodă utilizată pentru plata inițială.
  • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau a locului de desfășurare. 
  • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat.

Sperăm să ne revedem curând și cu bine în sala de spectacol!

Echipa TIC

 

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga