Alege limba romana english

Ca urmare a măsurilor de prevenție adoptate de autoritățile locale pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 la nivelul Municipiului București, activitatea Teatrului Ion Creangă se suspendă începând de astăzi, luni, 9 martie, până la data de 31 martie 2020. Toate spectacolele și atelierele programate în această perioadă la Sala Rapsodia și Sala Mică se anulează, contravaloarea biletelor achiziționate putând fi recuperată astfel:

Pentru biletele achiziționate de la Casa de Bilete din Piața Amzei 13, vă rugăm să sunați la nr. tel. mobil 0767 934 374 pentru informații suplimentare despre ramburs.

Pentru biletele achiziționate prin rețeaua Entertix / Myticket, vă rugăm să urmați procedura indicată de platformele de ticketing, respectiv:

În cazul anulării unui eveniment, contravaloarea biletelelor achiziționate prin mijloacele puse la dispoziție de Entertix.ro/Myticket.ro, poate fi returnată după cum urmează:

  • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în șapte (7) zile lucrătoare după anunțul oficial de anulare a evenimentului)
  • Prin trimiterea biletelor la sediul Entertix.ro/Myticket.ro, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, bancă) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
  • Deținătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puțin taxele adiționale, prin aceeași metodă utilizată pentru plata inițială.
  • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau a locului de desfășurare. 
  • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii își mențin dreptul de a opera modificări minore de program și distribuție.
     

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne revedem curând în sala de spectacole!

Până atunci, vă sfătuim să urmați recomandările autorităților naționale cu responsabilitate în prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor (recomandările emise de Ministerul Sănătății pot fi consultate
aici) și să luați în considerare doar informațiile verificate prin surse oficiale.

Vă reamintim faptul că pentru informații privind prevenirea și combaterea COVID-19, autoritățile au operaționalizat linia TELVERDE – 0800 800 358, care funcționează zilnic, între orele 08:00 – 23:00. Această linie telefonică este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență. În cazul în care există suspiciuni asupra unor persoane care ar fi putut contacta virusul, aceste situații trebuie anunțate la numărul unic de urgență 112.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga