Alege limba romana english


În contextul condițiilor meteo nefavorabile, spectacolul „Punguța cu doi bani” – programat în Amfiteatrul VăraTIC, sâmbătă, 26 septembrie, ora 19:00 – a fost anulat.

Biletele achiziționate pentru acest spectacol își păstrează valabilitatea și pot fi folosite la oricare dintre reprezentațiile programate în următoarea perioadă în Amfiteatrul VăraTIC sau la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă. Pentru reprogramarea vizitei vă rugăm să luați legătura cu echipa de la Casa de Bilete – nr. tel. 0767 934 374.

În eventualitatea în care preferați să primiți contravaloarea biletelor achiziționate, vă reamintim că politica de rambursare Entertix/Myticket include următoarele opțiuni:  

  • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în șapte (7) zile lucrătoare după anunțul oficial de anulare a evenimentului)
  • Prin trimiterea biletelor la sediul Entertix.ro/Myticket.ro, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, bancă) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
  • Deținătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puțin taxele adiționale, prin aceeași metodă utilizată pentru plata inițială.
  • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau a locului de desfășurare. 
  • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga