Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă se alătură pentru al doilea weekend proiectului Străzi deschise – un demers inițiat de ARCEN și sprijinit de Primăria Capitalei, cu scopul de a transforma Calea Victoriei într-o zonă pietonală. În acest cadru, Teatrul Ion Creangă va susține sâmbătă, 18 septembrie, ora 16:00, spectacolul Magia ghicitorilor pe Calea Victoriei – zona Muzeul Național de Istorie a României.

Cu un format dinamic, spectacolul Magia ghicitorilor este construit pe dialogul dintre doi actori și public. Timp de jumătate de oră, un maestru al ghicitorilor (Oliviu Bughiu) și un magician plin de secrete (Cezar Vlad Popescu) îi provoacă pe copii cu tot soiul de întrebări, ghicitori și trucuri.  Rezultatul este un tip de interacțiune care încurajează spiritul ludic, atenția și concentrarea copiilor.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și va avea loc în regim gratuit. Accesul publicului este liber, cu respectarea măsurilor de distanțare socială impuse de autorități pentru evenimente culturale în aer liber.


Despre Străzi deschise
Derulat în perioada 29 mai – 17 octombrie 2021, proiectul Străzi deschise închide Calea Victoriei pentru mașini și o deschide pentru pietoni și bicicliști, reprezentând un pas spre tranziția către un oraș al oamenilor. Cuprinzând mai multe zone pietonale active sâmbăta și duminica, între orele 11:00 – 22:00, „Străzi Deschise” este un manifest pentru o viață urbană de calitate, oferind o nouă perspectivă de raportare a locuitorilor față de oraș și încurajând activitățile recreaționale în spațiul public. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga