Alege limba romana english

Un nou spectacol, o nouă lecție, un nou univers și noi giumbușlucuri ni se pregătesc Sâmbătă, 3 iulie, de la ora 10:00 la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă (Str. Biserica Amzei nr. 21-23), micuții cu vârsta sub 3 ani și părinții lor sunt invitați să urmărească spectacolul „Rotundul jucăuș” – o călătorie plină de învățăminte prin lumea formelor rotunde.

Povești și metafore sunt pregătite să dezvăluie o întreagă lume fascinantă, întrucât liniile curbe sunt prezente mai la tot pasul. Descoperim mai multe despre cerc prin multitudinea exemplelor în care îl întâlnim: de la forma soarelui și planetelor, la cea a fructelor și legumelor. Sunteți pregătiți să mergem pe urma formelor rotunde și jucăușe?

Spectacolul se înscrie în proiectul „IdeaTIC. Laboratorul de povești", care reunește producții după idei și texte propuse de actorii teatrului – și este inspirat de „Rotocol” (2008), una dintre primele producții realizate de Teatrul Ion Creangă pentru micuții cu vârsta sub 3 ani, fiind inițiat de aceeași echipă artistică: Alexandrina Halic și Anca Zamfirescu.

Biletele sunt disponibile atât pentru premieră – 3 iulie, cât și pentru următoarele două reprezentații, care vor avea loc în zilele de 10 iulie (Grădina Casei Eliad - Bd. Mircea Vodă nr. 5) și 31 iulie (Sala Mică a Teatrului Ion Creangă - Str. Biserica Amzei nr. 21-23), în rețeaua Entertix și Myticket, sau de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel. 0767 934 374.

Un amplu proiect dedicat de Teatrul Ion Creangă copiilor de vârstă mică și preșcolară din Capitală, Stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru” are loc în perioada 1 iunie – 26 septembrie 2021, fiind organizată în parteneriat cu ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București. Proiectul include spectacole de teatru, dar și ateliere de creativitate care au loc în weekenduri, în aer liber, în grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5, Sector 3). Calendarul complet al stagiunii poate fi consultat pe www.varatic.teatrulioncreanga.ro.

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga