Alege limba romana english

Teatrul Ion Creangă reia programul de spectacole dedicate celor mai mici spectatori din Capitală: bebeluși, toddleri și copii de vârstă preșcolară. Ca urmare a măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, prin Hotărârea nr. 49/13.10.2020 (art.17), Sala Mică a Teatrului Ion Creangă se redeschide în weekendul 17-18 octombrie la capacitate de maximum 30%, cu respectarea tuturor normelor în vigoare pentru siguranța spectatorilor.

Programul de la finalul săptămânii include patru titluri recomandate copiilor de vârstă mică și de vârstă preșcolară, care vor putea fi urmărite de la Sala Mică:

▸Sâmbătă, 17 oct, ora 11:00 – „ÎmpreLună” (sub 3 ani)
▸Sâmbătă, 17 oct, ora 18:00 – „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)
▸Duminică, 18 oct, ora 11:00 – „Pinguinii melomani” (3-6 ani)
▸Duminică, 18 oct, ora 18:00 – „Amintiri într-o valiză” (2-5 ani)

Având în vedere normele organizatorice impuse instituțiilor de spectacole și necesitatea adaptării capacității sălii de teatru în funcție de incidența cumulată a cazurilor înregistrate la nivelul Capitalei, în perioada următoare programul Teatrului Ion Creangă va fi comunicat săptămânal pe site-ul teatrulioncreanga.ro și pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga

Pentru a simplifica procedura de acces în eventualitatea modificărilor de program, care pot surveni pe fondul creșterii incidenței numărului de cazuri, respectiv depășirea pragului de 3/1.000 de locuitori, biletele vor fi disponibile exclusiv la Casa de Bilete deschisă la Sala Mică, cu o oră înainte de începerea reprezentației, cu rezervare telefonică în prealabil. Pentru rezervări și mai multe informații – nr. tel. Casa de Bilete 0767 934 374.

Vă reamintim: Sala Mică a Teatrului Ion Creangă este deschisă pe Strada Biserica Amzei 21-23, în vecinătatea Sălii Mari din Piața Amzei nr. 13 (închisă pentru reabilitare și refuncționalizare). Începând din weekendul 17-18 octombrie, Sala Mică funcționează la capacitate de 30%, cu un total de 16 locuri disponibile pentru public – copii și părinți. Mai multe informații despre accesul în sală (reguli de conduită și norme de triaj epidemiologic) sunt disponibile pe teatrulioncreanga.ro/bilete.

Ne vedem la teatru!

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga