Alege limba romana english

Până la redeschiderea sălilor de teatru, spectacolele noastre se văd #online. Zilnic, de luni până duminică, difuzăm pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, în secțiunea #Videos, câte un spectacol înregistrat, acesta putând fi vizionat gratuit, timp de 3 ore de la momentul publicării. Iar sâmbătă puteți opta pentru două titluri din programul nostru.

***** ***** ***** *****

Luni, 06.04, ora 11:00 // „Sticluș Căpcăunul a furat Crăciunul” (+4 ani)
Parfumul de ciocolată caldă se simte la fiecare pas, dar printre căsuțele pregătite de sărbătoare se plimbă cineva care se ține de nas! Este Sticluș Căpcăunul, care și-a pus în gând să fure... Crăciunul? Lansat în sezonul bulgărașilor albi ca neaua, spectacolul este la fel de actual și astăzi, în miez de primăvară, când căpcăunii sunt peste tot, hrănindu-se cu fricile noastre. Dar nimic nu este pierdut! Pentru că până și căpcăunii se pot schimba.

Marți, 07.04, ora 11:00 // „Bună dimineața!” (sub 3 ani)
Un zumzet de sunete și gesturi-joc pentru bebeluși și copii de vârstă mică. O întâlnire veselă între o linguriță-avion și un mic dejun asezonat cu povești. Un spectacol senzorial jucăuș despre călătoria de cunoaștere în care cei mici pornesc în fiecare zi.

Miercuri, 08.04, ora 18:00 // „Amintiri într-o valiză” (2-5 ani)
Un nas de clovn, un balon, o pălărie, o umbrelă năzdrăvană – toate acestea și multe alte surprize încap într-o mică valiză, bine împachetate, printre amintiri dragi. Un spectacol non-verbal recomandat copiilor cu vârsta între 2 și 5 ani.

Joi, 09.04, ora 18:00 // „Jack și vrejul de fasole” (+5 ani)
O poveste clasică într-un format muzical antrenant. O aventură plină de energie și optimism pentru întreaga familie. Un spectacol care pledează pentru curajul de a fi tu însuți și de a depăși orice obstacol: chiar și un căpcăun nesuferit aflat dincolo de nori.

Vineri, 10.04, ora 18:00 // „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)
În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț mai aproape de copiii între 4 și 6 ani, plecăm într-o foarte serioasă călătorie de explorare. Cercetăm și ne jucăm, punem întrebări și creăm labirinturi, pentru ca la final, să putem deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.

Sâmbătă, 11.04, ora 11:00 // „Pernuța somnoroasă” (sub 3 ani)
La finalul spectacolelor senzoriale dedicate micuților sub 3 ani, ne jucăm împreună și explorăm elementele haioase care alcătuiesc decorul și recuzita. De data aceasta însă, vă invităm să continuați joaca după spectacol #DeAcasă, pe pernuțele voastre pufoase, pentru că „Pernuța somnoroasă” #SeVedeOnline.

Sâmbătă, 11.04, ora 18:00 // „A 12-a noapte” (+6 ani)
Piesele lui William Shakespeare pot fi citite de la stânga în jos, pe față și pe dos și din orice unghi le-am privi, cu siguranță vom descoperi altceva. În această dimensiune – a unui altceva și altfel jucăuș – se înscrie și spectacolul pe care vi-l propunem, un spectacol care ne provoacă să explorăm opera shakespeariană prin joc. Să fie prinselea? Sau de-a v-ați ascunselea?

Duminică, 12.04, ora 11:00 // „Prostia omenească” (+4 ani)
A fost odată, când a fost, că dacă n-ar fi fost, nu s-ar povesti. O interpretare modernă a poveștii scrise de Ion Creangă acum mai bine de 140 de ani, „Prostia omenească” le vorbește copiilor despre defecte umane și despre limite. Bazat pe un discurs non-verbal, spectacolul îmbină mijloace de expresie diverse: pantomimă, clovnerie, muzică live și dans, într-o montare dinamică.


***** ***** ***** ***** *****

Mai multe detalii despre titlurile programate sunt disponibile în secțiunea Spectacole.

#StămAcasă #TeatruOnline 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga