Alege limba romana english

Până la redeschiderea sălilor de teatru, spectacolele noastre se văd #online. Zilnic, de luni până duminică, difuzăm pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, în secțiunea #Videos, câte un spectacol înregistrat, acesta putând fi vizionat gratuit, timp de 3 ore de la momentul publicării. Iar sâmbătă puteți opta pentru două titluri din programul nostru.

***** ***** ***** *****

Luni, 13.04, ora 11:00 // „Bună dimineața!” (sub 3 ani)
Un zumzet de sunete și gesturi-joc pentru bebeluși și copii de vârstă mică. O întâlnire veselă între o linguriță-avion și un mic dejun asezonat cu povești. Un spectacol senzorial jucăuș despre călătoria de cunoaștere în care cei mici pornesc în fiecare zi.

Marți, 14.04, ora 11:00 // „Pe mărimea mea” (3-6 ani)

Frații mai mari știu întotdeauna cum e mai bine: vor să îi arate surorii lor, Eliza, cum ar trebui să crească, cum să se îmbrace, cum să se poarte. Eliza are de ales, dar nu se grăbește. Îi privește, îi ascultă, încearcă ritmuri și viteze diferite de a fi, și descoperă cum să-și aleagă lucrurile care sunt cu adevărat pe mărimea ei.

Miercuri, 15.04, ora 18:00 // „Bekkanko” (+6 ani) // Premieră #online

Dacă nu ar fi caraghios şi neîndemânatic, Bekkanko ar fi o creatură înspăimântătoare a pădurii. Cu înfățişarea lui ridicolă nu va câştiga niciodată respectul celorlalți, dar iubirea ține cont doar de lucrurile care pot fi "văzute" cu inima. Teatrul Ion Creangă readuce în programul său o poveste nemuritoare despre acceptare şi sacrificiu, care demonstrează cât de relative sunt, în realitate, noțiunile de bine şi rău, dreptate şi nedreptate.

Joi, 16.04, ora 18:00 // „Zbor prin povești” (3-6 ani)

Ce se întâmplă atunci când doi copii citesc povești înainte de culcare? Iar visele lor urmează întocmai harta poveștilor?  Dansează printre picături de ploaie, prin oceane, prin păduri şi își dau seama că, folosindu-și imaginaţia, pot crea orice poveste, o pot învârti şi răsuci până când se transformă în aventură.Spectacol de teatru-dans recomandat copiilor între 3 și 6 ani.

Vineri, 17.04, ora 18:00 // „De-a Micul Prinț” (4-6 ani)

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț mai aproape de copiii între 4 și 6 ani, plecăm într-o foarte serioasă călătorie de explorare. Cercetăm și ne jucăm, punem întrebări și creăm labirinturi, pentru ca la final, să putem deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.

Sâmbătă, 18.04, ora 11:00 // „Bekkanko” (+6 ani) // Premieră #online

Dacă nu ar fi caraghios şi neîndemânatic, Bekkanko ar fi o creatură înspăimântătoare a pădurii. Cu înfățişarea lui ridicolă nu va câştiga niciodată respectul celorlalți, dar iubirea ține cont doar de lucrurile care pot fi „văzute" cu inima. Teatrul Ion Creangă readuce în programul său o poveste nemuritoare despre acceptare şi sacrificiu, care demonstrează cât de relative sunt, în realitate, noțiunile de bine şi rău, dreptate şi nedreptate.

Sâmbătă, 18.04, ora 18:00 // „Iglu” (sub 3 ani)
Două personaje îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii de teatru să descopere ce sentimente, personaje și obiecte se pot ascunde sub straturi-straturi de zăpadă. IGLU este un spectacol nonverbal care le oferă copiilor cu vârsta sub 3 ani ocazia să experimenteze, să cunoască, aceștia intrând într-o lume unde vor fi îndemnați să fie creativi și curioși.

Duminică, 19.04, ora 11:00 // „Jack și vrejul de fasole” (+5 ani)

O poveste clasică într-un format muzical antrenant. O aventură plină de energie și optimism pentru întreaga familie. Un spectacol care pledează pentru curajul de a fi tu însuți și de a depăși orice obstacol: chiar și un căpcăun nesuferit aflat dincolo de nori.

***** ***** ***** ***** *****

Mai multe detalii despre titlurile programate sunt disponibile în secțiunea Spectacole.

#StămAcasă #TeatruOnline 

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga