Alege limba romana english

În așteptarea momentului în care ne vom putea relua programul de reprezentații în sala de spectacol, rămânem în continuare #împreună online, prin difuzarea unor titluri din repertoriul actual. Transmisiunile sunt disponibile pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, în secțiunea Videos, conform programului de jos – și rămân online timp de 3 ore de la publicare.  


Luni, 25 mai, ora 11:00, Bekkanko

Din coliba sa ridicată departe de ochii oamenilor, coboară printre noi Bekkanko, căpcăunul cu sprâncene somnoroase și ochi blânzi de căprioară. Deși nu poate fi înspăimântător, așa cum sunt toți căpcăunii respectabili, neîndemânaticul Bekkanko va descoperi dragostea și ne va fermeca imaginația. Spectacol recomandat copiilor peste 6 ani.

Marți, 26 mai, ora 11:00, Iglu

Două personaje îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii de teatru să descopere ce sentimente, personaje și obiecte se pot ascunde sub straturi-straturi de zăpadă. IGLU este un spectacol non-verbal care le oferă copiilor ocazia să experimenteze, să cunoască, aceștia intrând într-o lume unde vor fi îndemnați să fie creativi și curioși. Spectacol creat pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

Miercuri, 27 mai, ora 18:00, De-a Micul Prinț

Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină, și care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, iar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Un spectacol recomandat copiilor între 4 și 6 ani.

Joi, 28 mai, ora 18:00, Jack și vrejul de fasole

Spectacolul „Jack și vrejul de fasole” pledează pentru bucuria, curajul și curiozitatea celor care nu și-au rătăcit candoarea prin hățișurile vieții adulte. Atunci când frumusețea copilăriei este umbrită de griji și nevoi, creativitatea devine unica modalitate prin care realitatea poate fi transformată într-o lume de basm. Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Vineri, 29 mai, ora 18:00, A 12-a noapte

De la stânga în jos, pe față și pe dos: de sute de ani oamenii citesc piesele lui William Shakespeare și le pun în scenă, descoperind de fiecare dată altceva. În această dimensiune – a unui altceva și altfel jucăuș – se înscrie și spectacolul „A 12-a noapte”, care ne provoacă să explorăm opera shakespeariană prin joc. Să fie prinselea? Sau de-a v-ați ascunselea? Un spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga