Alege limba romana english

Momentul revederii pare să fie din ce în ce mai aproape și numărăm zilele rămase până când vom putea fi din nou pe scenă – pentru repetiții, pentru noi aventuri și pentru reluarea spectacolelor deja familiare și dragi. Până atunci însă, sala noastră virtuală rămâne deschisă în fiecare zi, de la ora 11:00 sau 18:00, pentru transmisiunile #online cu care ne-am obișnuit.

Spectacolele înregistrate pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, în secțiunea Videos, conform programului de jos. Acestea rămân online timp de 3 ore de la publicare.  


Marți, 02 iunie, ora 11:00, Vrăjitorul din Oz

Un munte de curaj? O inimă adevărată? O minte sclipitoare? Toate dorințele se îndeplinesc atunci când ai alături prieteni adevărați. Pe 2 iunie pornim la drum, pe poteca de cărămizi galbene, alături de Dorothy, Toto, Leul cel Fricos, Omul de Tinichea și Sperie-Ciori, pentru a-l întâlni pe minunatul Oz. Un musical recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Miercuri, 03 iunie, ora 18:00, Pernuța somnoroasă

La finalul spectacolelor senzoriale dedicate micuților sub 3 ani ne jucăm împreună și explorăm elementele haioase care alcătuiesc decorul și recuzita. De data aceasta însă, vă invităm să continuați joaca după spectacol #DeAcasă, pe pernuțele voastre pufoase, pentru că „Pernuța somnoroasă” #SeVedeOnline.

Joi, 04 iunie, ora 18:00, Pe mărimea mea

Frații mai mari știu întotdeauna cum e mai bine: vor să îi arate surorii lor, Eliza, cum ar trebui să crească, cum să se îmbrace, cum să se poarte. Eliza are de ales, dar nu se grăbește. Îi privește, îi ascultă, încearcă ritmuri și viteze diferite de a fi, și descoperă cum să-și aleagă lucrurile care sunt cu adevărat pe mărimea ei.

Vineri, 05 iunie, ora 18:00, Goe în Țara Minunilor

Ca să nu mai rămână repetent și anul acesta, familia domnului Goe îl invită pe profesorul Pricupescu să îl mediteze pe tânărul școlar. Goe nu e deloc cooperant, dar Pricupescu e unul dintre cei mai buni dascăli, iar atunci când este forțat de împrejurări, poate fi foarte creativ. Un spectacol recomandat copiilor peste 7 ani.

Sâmbătă, 06 iunie, ora 11:00, Bună dimineața!

Un zumzet de sunete și gesturi-joc pentru copii de vârstă mică. O întâlnire veselă între o linguriță-avion și un mic dejun asezonat cu povești. Un spectacol senzorial jucăuș despre călătoria de cunoaștere în care cei mici pornesc în fiecare zi. Recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Duminică, 07 iunie, ora 11:00, O poveste a porcului ● PREMIERĂ ONLINE ●

Doi oameni simpli (un moș și o babă, după cum spune povestea), măcinați de singurătate, se hotărăsc să ia drept copil prima ființă care le iese în cale. Atunci, soarta îi aruncă moșului în drum un purcel. Desigur, nu orice fel de purcel, ci unul fermecat, care e capabil de fapte mărețe. Altfel de-ar fi, nu s-ar mai povesti.
 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga