Alege limba romana english

În contextul condițiilor meteo nefavorabile, respectiv a codului portocaliu de furtună anunțat pentru București și județul Ilfov în după-amiaza zilei de 12 iunie, spectacolul „Magia ghicitorilor” (ora 18:00) și Atelierul de Experimente cu gheață carbonică (ora 19:00), ambele programate în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC, au fost anulate.

Biletele achiziționate pentru aceste activități își păstrează valabilitatea și pot fi folosite la oricare dintre următoarele spectacole și ateliere din cadrul stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”, din grădina Casei Eliad. Pentru reprogramarea vizitei la teatru, vă rugăm să luați legătura cu echipa de la Casa de Bilete TIC – nr. tel. 0767 934 374.

În eventualitatea în care preferați să primiți contravaloarea biletelor achiziționate, vă reamintim că politica de rambursare Entertix/Myticket include următoarele opțiuni: 

  • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în șapte (7) zile lucrătoare după anunțul oficial de anulare a evenimentului)
  • Prin trimiterea biletelor la sediul Entertix.ro/Myticket.ro, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, bancă) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
  • Deținătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puțin taxele adiționale, prin aceeași metodă utilizată pentru plata inițială.
  • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau a locului de desfășurare.
  • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat

Vă mulțumim pentru înțelegere!

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga