Alege limba romana english

La invitația Centrului Cultural „Ion Manu”, Teatrul Ion Creangă va fi prezent în weekendul 12-13 iunie pe scena centrului din Otopeni cu 3 spectacole de teatru care pot fi vizionate în regim gratuit.

Programul debutează sâmbătă, 12 iunie, ora 11:00 cu cea mai recentă producție marca TIC, musicalul O mie și una de nopți – Lampa lui Aladin, pus în scenă de Gabriela Dumitru pentru copiii cu vârsta peste 6 ani. Duminică, 13 iunie, începând cu ora 11:00, cei mici vor fi introduși în atmosfera spectacolului interactiv Magia ghicitorilor, o invitație de a alterna giumbușlucurile cu întrebările care hrănesc curiozitatea, antrenează logica și dezvoltă capacitatea de înțelegere. Tot duminică, de la ora 11:30, va avea loc spectacolul Punguța cu doi bani, după povestea lui Ion Creangă, în care cocoșul cel hoinar va tonul distracției, alături de boier și vizitiu, în fuga lor după punguță.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile (70% din capacitatea sălii centrului cultural), în baza unei rezervări la numărul de telefon: 021.352.00.37. Accesul este permis numai cu respectarea legislației în vigoare (inclusiv respectarea distanței între grupuri de spectatori și purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a evenimentului).

Mai multe informații referitoare la programul Centrului Cultural „Ion Manu”: https://www.ionmanu.ro/

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga