Alege limba romana english

Informațiile prezentate în continuare reprezintă normele de acces în vigoare pentru evenimente culturale la data de 24 mai 2021, conform HG nr. 531/2021 și Ordinelor comune emise de Ministerul Sănătății și Ministerul Culturii pentru organizarea evenimentelor culturale în săli de spectacol și în aer liber (Ordinul nr. 3245/1805/2020 și Ordinul nr. 3032/721/2021). În eventualitatea aprobării de către autorități a unor noi măsuri de acces, acestea vor fi actualizate pe site-ul Teatrului Ion Creangă.

Vă rugăm să parcurgeți informațiile cu atenție. Participarea la activitățile Teatrului și achiziționarea biletelor reprezintă acordul dumneavoastră pentru respectarea măsurilor de acces în vigoare.


INDOOR / În sala de spectacol (Sala Mică și alte săli gazdă)

În conformitate cu dispozițiile emise de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, accesul publicului în Sala Mică a Teatrului și în alte săli de teatru care găzduiesc spectacolele Teatrului Ion Creangă se realizează cu acceptarea următoarelor:

  • Efectuarea unui triaj observațional la intrarea în sala de spectacol și verificarea temperaturii prin termometru non-contact; nu se va permite accesul persoanelor care refuză verificarea temperaturii, care prezintă temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
  • Purtarea de mască de protecție (mască medicală/nonmedicală) acoperind nasul și gura pe toată durata evenimentului. Masca va fi purtată și de către copii cu vârsta peste 5 ani.
  • Menținerea distanței fizice regulamentare față de alți spectatori și urmărirea indicațiilor oferite de organizator în acest sens;
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție la intrarea în sală;

OUTDOOR / În aer liber (Grădina Casei Eliad)

În conformitate cu dispozițiile emise de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, accesul publicului la activitățile desfășurate de Teatrul Ion Creangă în aer liber, în grădina Casei Eliad, ca parte a Stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”, se realizează cu acceptarea următoarelor:

  • Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Pentru îndeplinirea condițiilor de acces, participantul va asigura dovezile medicale. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării – iar cei peste 5 ani vor purta mască pe durata evenimentului.
  • Efectuarea unui triaj observațional la intrarea în grădina Casei Eliad și verificarea temperaturii prin termometru non-contact; nu se va permite accesul persoanelor care refuză verificarea temperaturii, care prezintă temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
  • Purtarea de mască de protecție (mască medicală/nonmedicală) acoperind nasul și gura pe toată durata evenimentului. Masca va fi purtată și de către copii cu vârsta peste 5 ani.
  • Menținerea distanței fizice regulamentare față de alți spectatori și urmărirea indicațiilor oferite de organizator în acest sens;
  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție la intrarea în grădina Casei Eliad.  

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga