Alege limba romana english

Valori termice ridicate, caniculă, avertizări meteo, instabilitate atmosferică – vara călduroasă și-a intrat pe deplin în drepturi, până la limita disconfortului termic. Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută spectatorilor noștri, pe întreagă durată a lunii august matineele din Amfiteatrul VăraTIC vor fi reprogramate la Sala Mică a Teatrului, în regim indoor.

Această modificare se aplică doar pentru spectacolele din prima parte a zilei (ora 10:00), interval în care Amfiteatrul se află în cea mai mare parte direct sub razele soarelui. Spectacolele de la ora 19:00 se vor desfășura în continuare în aer liber, în grădina Casei Eliad, conform programului anunțat inițial. 

Totodată, vă anunțăm că din cauza lucrărilor care au fost demarate săptămâna aceasta pentru înlocuirea trotuarului aferent căii de acces în curtea grădinii Eliad, programul din weekendul 7-8 august va fi susținut integral la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă.


Informații despre bilete

Toți cei care au achiziționat bilete pentru weekendul 7-8 august sau pentru restul matineelor outdoor din luna august pot opta pentru:

  1. Participarea la spectacolele reprogramate la interior, la Sala Mică;
  2. Reprogramarea în aer liber în Amfiteatrul VăraTIC, la o dată ulterioară;
  3. Rambursarea costului biletelor, conform politicii Entertix.ro / Myticket.ro.

Mai multe informații sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel 0767 934 374.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga