Alege limba romana english

4 mai este ziua de naștere a Teatrului Ion Creangă, teatru generator de experiențe memorabile de-a lungul timpului, începând din anul 1965, pe a cărui scenă Cornel Todea le-a făcut cunoștință copiilor cu William Shakespeare, iar Ion Lucian cu Eugène Ionesco, locul unde micuții au fost vrăjiți de Alexandrina Halic în „Pinocchio” ori de Lucian Ifrim în „Harap Alb”.

La ceas aniversar, managerul Gabriel Coveșeanu a răsfoit împreună cu Ioan Big, publisher „Zile și Nopți”, câteva file din povestea Teatrului Ion Creangă − vorbind despre admirabila calitate profesională a echipei, despre Sala din Piața Amzei nr. 13, aflată în continuare în proces de refuncționalizare, dar și despre actorii Teatrului, care (s-au) jucat și continuă să o facă în cel mai frumos mod cu putință, chiar și atunci când o fac online, în teatrele partenere sau în spații neconvenționale.

Împlinim astăzi 56 de ani și vă invităm să ne fiți alături în continuare.

Vă invităm să explorăm cu entuziasm lumea misterioasă a celor „O mie și una de nopți”,noul nostru spectacol pentru copii cu vârsta peste 6 ani, care intră în luna mai în linie dreaptă pentru premieră.

Vă invităm să ne bucurăm de o nouă ediție a stagiunii estivale „VăraTIC:Miniteatru în amfiteatru”, care stă să-nceapă în luna iunie în grădina Casei Eliad, pentru cei mai micuți dintre spectatorii noștri, copiii sub 6 ani.

Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru proiectele repertoriale dedicate bebelușilor șitoddlerilor: două noi spectacole care vor avea premiera anul acesta.

La mulți ani, Teatrul Ion Creangă!

Și la mulți ani vouă, celor care credeți în magia poveștilor!


    

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga