Alege limba romana englishTeatrul Ion Creangă va susține în data de 25 septembrie, ora 16:00, spectacolul Magia ghicitorilor în cadrul evenimentului PICNIC ÎN FAMILIE – Distracție la firul ierbii!, la Roaba de cultură, în Parcul Herăstrău (Parcul Regele Mihai I al României).

În lunga zi de sâmbătă care ne așteaptă cu un program demn de un picnic în familie și care înseamnă ateliere, spectacole, concursuri, premii și multe activități, cei doi amfitrioni ai Teatrului Ion Creangă – Cezar Vlad Popescu și Oliviu-Cristian Bughiu, ne vor introduce în lumea plină de magie a ghicitorilor și invers. Astfel, singurele lucruri pe care trebuie să le avem la noi sunt istețimea, vigilența și distracția.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și va avea loc în regim gratuit.


Despre Picnic în familie 

Evenimentul Picnic în familie este organizat de Social Moms, care încă din anul 2015 a dat startul unor serii de activități dedicate mamelor, viitoarelor mame și taților din România. Un concept gândit pentru toată lumea, de la mare la mic și de la mic la mare, care îmbină ieșirea la iarbă verde cu ateliere creative, spectacole pe scenă, concursuri și tombolă cu numeroase premii.

Programul complet este disponibil pe pagina de Facebook Webinariile Social Moms, iar înscrierile la eveniment sunt disponibile – aici.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga