Alege limba romana english

Amu cică era odată o poveste neaoșă și amuzantă. Așa, cum sunt mai toate poveștile lui Ion Creangă, cu o fată a moșului bună la suflet și senină, de-ți era mai mare dragul de ea, și o fată a babei leneșă și rea, de numai năzbâtii cocea.

Ați recunoscut cu siguranță personajele pe care le vom urmări în curând în spectacolul „Fata babei și fata moșului”. Ceea ce aduce însă nou adaptarea propusă de Vera Linguraru este dinamismul dramatizării. Situațiile sunt conturate prin interacțiunea dintre actori și copii, astfel încât pe întreg parcursul spectacolului cei mici au rolul de a construi și avansa acțiunea împreună cu artiștii aflați pe scenă.

Spectacolul se înscrie în proiectul „ideaTIC. Laboratorul de povești, un demers lansat de Teatrul Ion Creangă cu scopul de a aduce basme și texte îndrăgite mai aproape de copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. Din distribuție fac parte: Liliana Donici /  Nicoleta Rusu (Baba), Oliviu Cristian Bughiu (Moșul / Povestitorul), Vera Linguraru (Fata babei), Valeria Stoian / Grațiela Teohari-Duban (Fata moșului) și Alexandra Velniciuc / Cristina Diaconescu (Sfânta Duminică).


Primele trei reprezentații sunt programate pe data de 31 iulie, 15 august și 29 august în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC din grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5). Biletele au fost puse în vânzare prin rețeaua Entertix.ro și Myticket.ro.

 
© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga