Alege limba romana english

Vacanța aduce noi spectacole și motive de bucurie în Amfiteatrul VăraTIC!

Primul dintre acestea este spectacolul „Cei trei purceluși”, o adaptare după clasica poveste a celor trei năzdrăvani care și-au construit căsuțe pentru a se ascunde de lupul cel flămând. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, spectacolul va avea premiera sâmbătă, 19 iunie, ora 18:00, în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC din grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5). 

Scris și regizat de Ion Ionuț Ciocia, spectacolul se înscrie în proiectul „ideaTIC. Laboratorul de povești”, o inițiativă lansată de Teatrul Ion Creangă în primăvara anului 2021, cu scopul de a încuraja realizarea de mici producții după idei și texte propuse de actorii teatrului. Cu o montare dinamică, bazată pe interactivitate și o abordare creativă a mijloacelor scenografice imaginate de Andrei Răduț, spectacolul va putea fi urmărit pe întreaga durată a stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”.


CEI TREI PURCELUȘI
Scenariul, muzica și regia: Ion Ionuț Ciocia
Scenografia: Andrei Răduț
Înregistrări audio: Chartmaker

Distribuția:
Lupul: Ion Ionuț Ciocia
Purcelușii: Julieana Drăghici, Maria Țăran, Cristian Crețu/Voicu Hetel


Biletele au fost puse în vânzare online, pe platformele entertix.ro și myticket.ro, și la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel. 0767.934.374.

Informații suplimentare:
Anca Scurtu
Birou Marketing, Comunicare și Management Educațional
tel. 0743 367 108
anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro.

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga